1.6.2012

Ajankohtaista

Moi! Visio-TV:n kevään 2013 esityskausi on pyörähtänyt käyntiin!
Toimintaan toivotaan mukaan taas uusia tekijöi. Jos siis olet kiinnostunut toimittamisesta, kuvaamisesta ja mielesi pursuaa uusia juttuideoita Visio-TV:ssä esitettäväksi - ilmoittaudu mukaan Visio-TV -projektikurssille Korpissa!

Tervetuloa!
Korppi: https://korppi.jyu.fi/kotka/course/student/generalCourseInfo.jsp?compress=false&javascript-enabled=false&course=130621&language=1



                                                          - - - 


Vision syksyn toimintakausi alkaa uusien tekijöiden rekrytoimisella ja Visio -TV onkin mukana Jyväskylän yliopiston Lukukauden avajaismessuilla 4.9.2012 klo 9.30 - 17.00. Tule tutustumaan toimintaamme ja tyyppeihin messuosastollemme!

Tervetuloa!


                                                          - - - 
Moro!

Jyväskylän yliopiston Visio -TV:n kevät on ollut työntäyteinen. Puolentoistavuoden hiljaiselon jälkeen toimintakuntoiseksi elvytetty opiskelijamedia toimi oikein oivasti koko kevään ajan motivoituneiden tekijöiden voimin. Kiitokset keväästä kuuluukin kaikille Visiolaisille, sekä yhteistyökumppaneille: Jyväskylän yliopiston viestintäpalvelut, Arktisen upeeta- elokuvafestivaali, Jyväskylän yliopiston Ylioppilaskunta ja Jyrock 2012!

Visio -TV lomailee kesän ajan, ruskettuen riippumatossa, tehden mielensisäisiä ekskursioita ensi syksyn ohjelmistoa meditoiden. Syksy tuleekin olemaan Visio -TV:lle mielenkiintoista aikaa, sillä Visio -TV:n toimitus siirtyy historiallisen elegantista Seminarium-rakennuksesta upouudistettuihin A-rakennuksen studio-ja editointitiloihin. Uudet tilat mahdollistavat kaikenlaisen kivan puuhastelun studiokuvauksista livelähetyksiin. Syksyn lopullinen toimintasuunnitelma julkaistaan myöhemmin mutta muutama seikka lienee selvää jo tässä vaiheessa: uusia Visiolaisia tarvitaan aina. Jos siis olet Jyväskylän yliopiston opiskelija ja tunnet pienintäkään kiinnostusta toimitus-, kuvaus- tai editointityötä kohtaan, voi mukaan ilmoittautua jo nyt!

Visio -TV säilyy tulevaisuudessakin kokeellisena mediana ja keskittyy tuottamaan opiskelijalähtöistä materiaalia, toki muitakaan katselijoita unohtamatta. Jos mieleesi tulee siis juttuidea, kiintoisa ilmiö tai dokumentoinnin arvoinen tapahtuma – kerro se meille!

Visio -TV toivottaa oikein leppoisaa kesää kaikille tekijöille, yhteistyökumppaneille ja katselijoille!

Jalat ylös ja lekottelemaan, hops!



                                                 ---
Huomio Huomio!

Kiinnostaako reportterina toimiminen vai pakahtuuko mielesi opiskelijan elämään liittyvistä juttuideoista? Kaipaatko jotain lisämaustetta teoriaperustan opintoihisi? Haluatko hankkia opintopisteitä, tuoda kädenjälkesi muiden nähtäville ja jättää samalla oman perintösi Viestintätieteiden laitoksen historiankirjaan? 

Visio tarvitsee nyt uusien toimittajien työpanosta toiminnan jatkamiseen. Jos olet kiinnostunu sisällöntuotannosta, audiovisuaalisesta viestinnästä, toimittamisesta, kuvaamisesta ja editoinnista tai sinulla on idea Visio TV:ssä kerrottavaksi  - tule mukaan! 

Haku on käynnissä. Ilmoittautuminen sähköpostilla visiotv@gmail.com.

(ajankohtaiset asiat päivitetty 6.2.2012)



- - -


  • Uudet tuulet puhaltaa: Netti-TV Visio on nyt Visio-TV!
  • Toimintaa käynnistyy hitaasti, mutta varmasti. Muutot, uudet tilat ja talvi yllättivät tuottajat!
  • Uusien Visiolaisten haku käynnistyy pian.
  • Uudelleen alkavan toiminnan myötä Visiolla on myös tukku uusia yhteistyökumppaneita mm. Arktisen Upeeta 2012, TV Jyväskylä ja Student Life. Vanhana tuttuna jatkaa tietenkin Jyväskylän yliopiston viestintäpalvelut. Lisää etsitään kuumeisesti...
(ajankohtaiset asiat päivitetty 26.1.2012)